דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


סלמון עטוף בעלי בזיליקום 

מאת    [ 01/12/2005 ]

מילים במאמר: 101   [ נצפה 15104 פעמים ]

מתכון נפלא וחגיגי. ניתן להוסיף אליו תפוחי אדמה קטנים אפויים במלח גס ולזרות מעל שמיר קצוץ דק. טעים ביותר.

נתח סלמון קפוא

ציפוי:
2 כפות חרדל דיז'ון עם גרגרים
2 כפות מיונז
פלפל גרוס גס
מלח גס
שמן זית כתית מעולה

עלי בזיליקום

הכנה:
1. להשרות את הדג במיץ לימון למשך מספר שעות
2. לערבב את כל מרכיבי הציפוי לתערובת מישחתית
3. לסנן את הסלמון ממיץ הלימון ולייבש
4. למרוח בתערובת את הדג
5. לעטוף את נתח הדג בעלי בזיליקום
6. לעטוף בנייר כסף ולאפות בחום של כ - 180 מעלות למשך כחצי שעה
7. להוריד את נייר הכסף ולהגיש.
נכתב על ידי מיכל א. עבור מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה. http://www.reginarest.co.il



מאמרים חדשים מומלצים: 

חשיבות היוגה לאיזון אורח חיים יושבני  -  מאת: מיכל פן מומחה
היתרונות של עיצוב בית בצורת L -  מאת: פיטר קלייזמר מומחה
לגלות, לטפח, להצליח: חשיבות מימוש פוטנציאל הכישרון לילדים עם צרכים מיוחדים -  מאת: עמית קניגשטיין מומחה
המדריך לניהול כלכלת משק בית עם טיפים ועצות לניהול תקציב -  מאת: נדב טל מומחה
חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים.. תחשבו שוב -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב